Clean master performans artırıcı bellek silici 2014 android apk indir



Clean Master kullanarak Android cihazlarınızda kullanılmayan ön belleğinizi temizleyip cihazınızın performansını artırabilirsiniz.
Android Market in popüler uygulamalar listesinde üst sıralarda bulunan ücretsiz Android uygulaması Clean Master her cihazda bulunması gereken birçok özelliği bir arada sunan yararlı bir uygulamadır. Android cihazınızda kullanılmayan dosyalar, kalıntı dosyalar, arama geçmişi ve uygulama kaldırma gibi birçok işlemi Clean Master ile zorluk çekmeden yapabiliyorsunuz.
Akıllı telefon kullanıcılarının en çok şikayet ettiği sorunlardan biri olan pil ömrünü Clean Master ile uzatabiliyorsunuz. Arka planda açık kalan uygulamalarınızı kapatarak cihazınızın hem performansında iyileştirme yapabilir hemde pil ömrünü uzatabilirsiniz.
Android cihazımızda sıklıkla kullandığımız Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line gibi uygulamaların cihazımızda bıraktığı verileri tek dokunuşla Clean Master ile silebilirsiniz. Her Android cihazda bulunması gereken Clean Master aracını sitemizden APK olarak indirip tablet ve telefonlarınıza ücretisz olarak kurabilirsiniz.

Buradan İndriniz

Kaynak:http://www.cepyazilim.com/clean-master-apk-indir.html

0 yorum:

Yorum Gönder

TakipSeli.TK