İşte galaxy Note 3 Neo’yu Beklerken Samsung, Galaxy S III Neo+ Modelini Resmen Duyurdu!



Samsung görünüşe bakılırsa bu yıl Pro ve Neo serisi altında tüketicilere birçok cihaz sunacak. Geçtiğimiz haftalarda sona eren CES 2014 etkinliğinde Galaxy Tab Pro serisi altında 3 yeni tablet duyurusu gerçekleştiren Samsung, akıllı telefon kategorisinde ise Neo eklentisini kullanmaya başladı. Bir süredir Galaxy Note 3 Neo iddiaları gündemde yer almaya ve başladı ve telefona dair birçok detay gün yüzüne çıktı. Resmi duyurusu beklenen telefon öncesi Samsung bir sürpriz
gerçekleştirerek Çin’de Galaxy S III Neo+ modelini resmen duyurdu.Samsung’un 2012 yılı üst seviye akıllı telefonu Galaxy S III ile aynı tasarımda olan telefonda 4.8-inç boyutunda HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alıyor. Telefonda yer alan işlemci net olarak açıklanmadı ve sadece dört çekirdekli bir çipsetten bahsedildi. Galaxy S III Neo+’a 1.4GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A9 mimarisine sahip Exynos 4412 ya da Qualcomm cephesinden Cortex-A7 mimarili Snadragon 400işlemcilerinden birinin güç verdiği tahmin ediliyor.
Galaxy S III Neo+ modelini Galaxy S III’ten ayıran en önemli detay ise çift SIM kart desteğine sahip olmasıdır. Cihazın çift SIM kart desteği sunuyor olması sadece Çin’e özgü olacağı ihtimalini artırıyor. İlerleyen günlerde telefonun uluslararası arenada satışa sunulup sunulmayacağını göreceğiz.
Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan telefonda 1GB RAM, 8GB dahili depolama, microSD kart slotu2.100mAh kapasiteli batarya, 8.6mm kalınlık, 132 gram ağırlık, 1080p video kaydı gerçekleştiren 8MP çözünürlüklü arka kamera ve çift SIM kart desteği  öne çıkan diğer özellikler şeklinde sıralanıyor.
Samsung cephesinden fiyatlandırmaya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.


0 yorum:

Yorum Gönder

TakipSeli.TK